Container huren Tilburg

Bent u op zoek naar een afvalcontainer in Tilburg? Bij Afvalcontainers Brabant huurt u snel en voordelig een afvalcontainer.  Een afvalcontainer huren is een efficiënte methode om veel afval in één keer af te voeren zonder dat u zelf naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden. Bij Afvalcontainers Brabant heeft u de keuze uit grofvuil containers, puincontainers, grond containers, bouwafval containers, groenafval- en houtcontainers. Wij beschikken over zes verschillende formaten containers.

De prijzen van onze containers vindt u onderaan deze pagina. Wanneer u op werkdagen voor 15.30 een container bij ons bestelt, wordt deze de volgende werkdag bij u op locatie geleverd. Het plaatsen en ophalen van de container is bij de huurprijs inbegrepen. Heeft u vragen of wilt u gelijk bestellen? Klik op het formaat van uw keuze.

Hoe bestel ik een afvalcontainer?

Afvalcontainers Brabant verhuurt containers aan zowel particulieren als bedrijven. Afhankelijk van het soort afval dat u wilt afvoeren, klikt u op het type container dat u nodig heeft. Vervolgens kiest u het formaat.  U kunt een container huren van 2,5m³, 4m³, 4,5m³, 6m³ en 10m³. Van het formaat 10m³ beschikken wij over zowel open als gesloten containers. Wij raden aan om de inschatting van de hoeveelheid afval naar boven af te ronden. Vaak wordt de hoeveelheid afval namelijk lager ingeschat dan deze werkelijk bedraagt. U betaalt de huur voor de afvalcontainer vervolgens via IDEAL en de afvalcontainer wordt bij u geleverd op de door u gekozen datum.

Soorten containers

Afvalcontainers Brabant beschikt over puincontainers, grofvuil containers, bouwafval containers en containers geschikt voor hout, grond- en groenafval. Geen enkele van onze containers is geschikt om oude accu’s, olie, vetresten, autobanden, koelkasten en dakafval in af te voeren. Heeft u enkel schoon puin? Dan is een (schoon) puincontainer de beste optie. Twijfelt u welke containers het meest geschikt is voor uw afval? Neem contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen.

Container Tilburg prijs

Online een container huren in Tilburg is via Afvalcontainers Brabant snel en eenvoudig geregeld! Op basis van de hoeveelheid afval die u wilt afvoeren, bepaalt u het formaat van de container. De verschillende formaten en prijs worden op deze pagina weergegeven. Let op! Vaak wordt de hoeveelheid afval lager ingeschat dan deze werkelijk bedraagt. Wij adviseren u dan ook aan om uw inschatting naar boven af te ronden.

Formaat afvalcontainers

U kunt bij Afvalcontainers Brabant terecht voor diverse typen afvalcontainers in de maten 2,5m³, 4m³, 4,5m³, 6m³ en 10m³. In het formaat 10beschikken wij over zowel open als gesloten containers. Wij leveren bouwafval containers, grofvuil containers en puincontainers in heel Brabant dus ook in Tilburg. Wilt u weten welke container geschikt is voor uw afval? Raadpleeg onze website of neem contact op!

Alle afvalcontainers

Puincontainer huren | Afvalcontainers Brabant

Puincontainers

Bouwcontainer huren | Afvalcontainers Brabant

Bouwafval containers

Houtcontainer huren | Afvalcontainers Brabant

Houtafval containers

Grofvuilcontainer huren | Afvalcontainers Brabant

Grofvuil containers

Groencontainer huren | Afvalcontainers Brabant

Groenafval containers