Grondafval container huren

Er is verontreinigde grond aangetroffen in de omgeving Zuid-Holland Zuid. U kunt de handelingskade lezen op de website van OZHZ (Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid). Op 8 juli 2019 heeft het ministerie van I&W een tijdelijk handelingskader voor hergebruik van PFAS houdende grond gepubliceerd. Met de komst van deze tijdelijke handelingskader kent ook de rest van Nederland een vergelijkbaar beleid als in Zuid-Holland Zuid.

Wilt u snel en voordelig een grondafval container huren? Dat kan bij Afvalcontainers Brabant! Onze containers worden, wanneer op werkdagen voor 15.30 besteld,  de volgende werkdag bij u op locatie geleverd. We verhuren aan zowel particulieren als bedrijven. We beschikken over zes verschillende formaten grondafval containers om al uw tuinaarde, zand, grond, klei, graszoden en grasmatten efficiënt in af te voeren. U kunt een grondafval container huren van 2,5m³, 4m³ en 6m³. Een container bestellen? Klik hieronder op het formaat van uw keuze.

Grondafval container huren

[nasa_products columns_number="4" columns_number_small="2" columns_number_tablet="2" cat="126" is_ajax="yes"]

Grond afvoeren?

Heeft u werkzaamheden aan uw tuin of verricht u bestratingswerkzaamheden? Vaak wordt de hoeveelheid zand, grond en klei die moet worden afgevoerd te laag ingeschat. Wij raden u dan ook aan om de inschatting van het aantal kuub grond naar boven af te ronden. Onze grondafval containers zijn, indien op werkdagen voor 15.30 besteld, de volgende werkdag bij u op locatie. Twijfelt u of u een grondafval container nodig heeft? Naast grondafval containers verhuren wij ook puincontainers, groenafval containers, grofvuilcontainers, houtafval container en bouwcontainers. Neem contact met ons op en huur voordelig en snel de juiste container!

Wat mag u afvoeren?

Zand
Veen
Aarde
Klei
Tuinaarde
Graszoden
Grasmatten

Wat mag u niet afvoeren?

Vervuilde grond met bijvoorbeeld:
Boomstronken
Wortels
Grind
Olie
Hout
Dit mag in een houtafvalcontainer

Plastic
Asbest /asbest vergelijkend materiaal

Prijs grondafval container

Benieuwd naar de kosten voor het huren van een container? Afvalcontainers Brabant biedt u gegarandeerd de laagste prijs en de beste service. Op deze pagina treft u de prijzen van de verschillende formaten grondafval containers.  Het plaatsen en ophalen van de container is bij de huurprijs inbegrepen. Wanneer u een container voor 15.30 bestelt, wordt deze de volgende werkdag bij u op locatie geleverd. Bestellen is eenvoudig en snel. U klikt op het formaat container van uw keuze en betaalt vervolgens de huurprijs via IDEAL. Binnen een aantal muisklikken is de container besteld!

Grondcontainer huren Brabant?

Bent u op zoek naar een grondcontainer in Brabant? Afvalcontainers Brabant levert grondcontainers in Breda, Helmond, Tilburg, Etten Leur, Waalwijk en Eindhoven. Staat uw plaats er er niet tussen? Geen probleem. We bezorgen in heel Brabant. We beschikken over zes verschillende formaten. Wij leveren indien u op een werkdag voor 15.30 bestelt uw grond container de volgende werkdag bij u op locatie. De prijzen van onze containers vindt u op deze pagina en in onze webshop. Vandaag nog een grond container bestellen? Klik hier.

HUUR EEN GRONDAFVAL CONTAINER 2,5M³, GRONDAFVAL CONTAINER 6M³ OF (GESLOTEN) GRONDAFVAL CONTAINER 10M³

Afhankelijk van de hoeveelheid grondafval die u moet afvoeren, bepaalt u het formaat van de container. Onze grondafval containers zijn geschikt voor het afvoeren van zand, veen, aarde, tuinaarde, klei, graszoden en grasmatten. Vervuilde grond mag niet worden afgevoerd. Voor boomstronken, wortels en takken moet u dan ook denken aan een groenafval container. Hierin kunt u takken, plantenresten, struiken en snoei/maaiafval in kwijt. Naast grond- en groenafval containers verhuren wij ook puincontainers, grofvuilcontainers, houtafvalcontainers en bouwafval containers.